Schade melden
Haal- en brengservice
op verzoek regelen wij het vervoer van uw auto van en naar ons bedrijf
Haal- en brengservice
« »

Wie zijn wij?

'Flonkerend als parelmoer, is uw auto gespoten bij Wildeboer'

Persoonlijke aandacht
Schade is nooit leuk. Toch willen we graag dat u een bezoek aan ons bedrijf als prettig ervaart, kortom: dat u zich klant voelt. Daarom luisteren we als u uw verhaal kwijt wil. Helpen we u als het nodig is met het invullen van het schadeformulier. Of we bellen even met uw verzekeraar. En natuurlijk krijgt u aan het eind van de rit altijd een schone en perfect herstelde auto terug!

Een historische slogan die nog steeds opgaat. Autoschade Wildeboer bestaat dit jaar vijftig jaar. We nemen u even mee in de geschiedenis van een eenmanszaak die uitgroeide tot universeel schadeherstelbedrijf.

Sinds 1968
In het pand aan de Diepenburgstraat in Maasland maakte de heer Kees Wildeboer op 15 maart 1968 zijn droom waar: een eigen schadeherstelbedrijf. Hij verkocht zijn auto om de eerste huur te kunnen betalen. Al gauw werd de ruimte te krap. In 1972 verhuisde Autoschade Wildeboer naar de huidige locatie aan Het Ambacht in Maasland. Aan het van de jaren tachtig kwam de volgende generatie Wildeboer het bedrijf versterken. Desiree Wildeboer is nog altijd het gezicht van het bedrijf, terwijl haar broer Kees-Jan de dagelijkse leiding heeft. In 1993 (toen het bedrijf vijfentwintig jaar bestond) heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden. 

Nieuwste technieken
Autoschade Wildeboer herstelt alle merken en typen auto's en is aangesloten bij alle verzekeraars. "Ook schade aan kunststof onderdelen kunnen wij herstellen d.m.v. kunststoflassen. We gecertificeerd voor reparaties aan aluminium carrosserieen en onderdelen. Continu investeren in de nieuwste technieken vinden we belangrijk. Zoals spotrepair waarbij kleine deukjes of krasjes snel en voordelig worden gerepareerd door de laklaag plaatselijk te herstellen maar ook het kalibreren van camera's en radars op de nieuwste auto's is geen enkel probleem bij Autoschade Wildeboer". 

Acties
Contact
Het Ambacht 5
3155 AK Maasland
Telefoon: (010) 591 76 53

info@autoschade-wildeboer.nl

Bekijk hier onze privacy verklaring: